36 de tenismeni s-au duelat la Cupa de Toamnă

Baza Sportivă de tenis de câmp de lângă Sala Sporturilor a găzduit sâmbătă şi duminică ediţia a III-a a Cupei de Toamnă, turneu la care s-au înscris 36 de tenismeni, toţi din Sălaj, de la cluburile: CSM Zalău, Palatul Copiilor Zalău, Pro Tenis Şimleu Silvaniei, dar şi câţiva tenismen idin Crişeni şi Jibou.
Concursul ar fi trebuit să înceapă vineri după-amiaza, însă a fost amânat cu o zi din cauza vremii. Concursul a fost organizat la patru categorii de vârstă, 10, 12, 14 şi 16 ani, însă, având în vedere că nu au fost suficienţi participanţi la toate categoriile, s-au organizat şi partide mixte, între fete şi băieţi.
Antrenorul Constantin Carp, care a şi organizat acest turneu, a precizat că majoritatea partidelor au fost disputate, putându-se observa un real interes pentru acest sport, din partea tuturor concurenţilor.
Categoria de 10 ani a fost câştigată de Paula Pal, de la Palatul Copiilor, urmată de Flaviu Ianc şi Eduard Costina, ambii de la CSM Zalău. Deşi are doar 10 ani, Carmina Dragoş, de la CSM Zalău, a dorit să participe la categoria 12 ani, unde a reuşit chiar să facă o figură frumoasă, câştigând locul întâi. Pe următoarele două s-au clasat doi tenismeni de la Palatul Copiilor, Victor Negrean şi Augusta Solomon. Vlad Gora a câştigat categoria de 14 ani, de la CSM Zalău, în timp ce Mara Ruzici, tot de la CSM Zalău şi Alex Puşcaş, de la Pro Tenis Şimleu Silvaniei, s-au situat pe locurile doi şi trei.
Pe primele trei locuri la categoria 16 ani s-au clasat trei sportivi de la Palatul Copiilor Zalău: Mihai Grec, urmat de Vlad Trestian şi Raul Ciupe.
Pentru mulţi dintre participanţi, Cupa de Toamnă a fost ultimul turneu din acest an.

Leave a Comment